Welcome to Taste Point Company...

Η Γαστρονομία της Φωτιάς – Taste the Fire | Ελλάδα & Ανατολική Μεσόγειος | Ηλίας Σκουλάς

  /  Η Γαστρονομία της Φωτιάς – Taste the Fire | Ελλάδα & Ανατολική Μεσόγειος | Ηλίας Σκουλάς
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
18 Απρ

Η Γαστρονομία της Φωτιάς – Taste the Fire | Ελλάδα & Ανατολική Μεσόγειος | Ηλίας Σκουλάς

18 Απριλίου 2019 @ 16:00 - 21:00

Ο Ηλίας Σκουλάς είναι ο Σεφ που θέλεις να γνωρίσεις άμα θαυμάζεις τον David Chang και πιθανότατα δεν εξιτάρεσαι με την Julia Child. «Η δικιά μου γενιά ενδιαφέρεται πιο πολύ για το καραμελωμένο χοιρινό μέσα σε αφράτα Bao Buns παρά για το φιλέτο πάπιας σε σάλτσα Πορτοκαλιού…»
Σεφ του αιρετικού Food Mafia, του Rock n Roll, του νεοσύστατου Magna Grecia, το Steak Bistro στο Yolenis και πίσω από δεκάδες Κόνσεπτ σε εστιατόρια και στην Βιομηχανία στην Ελλάδα και το εξωτερικό έρχεται για ένα μοναδικό σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη και μας υπόσχεται ότι θα μας αλλάξει τον τρόπο σκέψης που θα μπαίνουμε στην κουζίνα.


Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία18 Απριλίου
Ώρα16:00 – 21:00
Διάρκεια5 Ώρες
Χώρος διεξαγωγήςΠολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες50 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου60€
Περιγραφή ΣεμιναρίουΗ Ελλάδα που λατρεύει την φωτιά και μαζί συνταγές από την Κύπρο, την Τουρκία, τον Λίβανο, την Αλβανία και το Μαρόκο! ! Αντικριστό Αρνί, Σμυρνέικο Κεμπάπ, Elbasan Tava, Σεφταλιές, Κόκκορας Σαβουρμάς, σάλτσες, συνοδευτικά και σαλάτες σ’ ένα σεμινάριο απόλυτα σημαντικό!!!!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point


Widget not in any sidebars

Αεροπορικές Πτήσεις

[tp_search_shortcodes slug=»1fec0677″]