Welcome to Taste Point Company...

Η Γαστρονομία της Φωτιάς – Taste the Fire | Masterclass Charcuterie (Αλλαντοποιία) | Ηλίας Σκουλάς

  /  Η Γαστρονομία της Φωτιάς – Taste the Fire | Masterclass Charcuterie (Αλλαντοποιία) | Ηλίας Σκουλάς
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
07 Μαΐ

Η Γαστρονομία της Φωτιάς – Taste the Fire | Masterclass Charcuterie (Αλλαντοποιία) | Ηλίας Σκουλάς

7 Μαΐου 2019 @ 16:00 - 21:00

Ο Ηλίας Σκουλάς είναι ο Σεφ που θέλεις να γνωρίσεις άμα θαυμάζεις τον David Chang και πιθανότατα δεν εξιτάρεσαι με την Julia Child. «Η δικιά μου γενιά ενδιαφέρεται πιο πολύ για το καραμελωμένο χοιρινό μέσα σε αφράτα Bao Buns παρά για το φιλέτο πάπιας σε σάλτσα Πορτοκαλιού…»
Σεφ του αιρετικού Food Mafia, του Rock n Roll, του νεοσύστατου Magna Grecia, το Steak Bistro στο Yolenis και πίσω από δεκάδες Κόνσεπτ σε εστιατόρια και στην Βιομηχανία στην Ελλάδα και το εξωτερικό έρχεται για ένα μοναδικό σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη και μας υπόσχεται ότι θα μας αλλάξει τον τρόπο σκέψης που θα μπαίνουμε στην κουζίνα.


Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία07 Μαΐου
Ώρα16:00 – 21:00
Διάρκεια5 Ώρες
Χώρος διεξαγωγήςΠολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες50 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου60€
Περιγραφή ΣεμιναρίουΜαθαίνουμε τα μυστικά της αλλαντοποιίας. ! Δημιουργούμε λουκάνικα από Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία.! Φτιάχνουμε γερμανικό (Ζβαν) αλλαντικό φούρνου, Βρετανικό Ham, ιταλική πανσέτα και Gouanciale καθώς και N’Duja από την Καλαβρία, το πιο extreme αλλαντικό.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point


Widget not in any sidebars

Αεροπορικές Πτήσεις

[tp_search_shortcodes slug=»1fec0677″]