Welcome to Taste Point Company...

Ταχύρυθμα σεμινάρια Service – Βασικές Αρχές Σερβιρίσματος

  /  Ταχύρυθμα σεμινάρια Service – Βασικές Αρχές Σερβιρίσματος
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
18 Μαρ

Ταχύρυθμα σεμινάρια Service – Βασικές Αρχές Σερβιρίσματος

18 Μαρτίου 2020 @ 11:00 - 22 Μαρτίου 2020 @ 17:00

 

 


Πληροφορίες Σεμιναρίου

 

Ημερομηνία18 Μαρτίου – 22 Μαρτίου
Ώρα11:00 – 17:00
Διάρκεια5 ημέρες – 30 Ώρες
Χώρος διεξαγωγήςΠολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες30 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου220€
Περιγραφή ΣεμιναρίουΤαχύρυθμα σεμινάρια Service – Βασικές Αρχές Σερβιρίσματος

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο και ποιος είναι ο σκοπός του.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε σερβιτόρους, σε βοηθούς σερβιτόρου, σε επιχειρηματίες του χώρου, σε εστιάτορες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και τις γνώσεις του προσωπικού τους. Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν νέες δεξιότητες προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν αποτελεσματικά στο χώρο αυτό, με απόκτηση δεξιοτήτων εφαρμόζουν με άνεση κανόνες ευπρέπειας και ευγένειας κατά το σερβίρισμα ενώ η ζήτηση από επιχειρήσεις για εκπαιδευμένους σερβιτόρους είναι ιδιαίτερα υψηλή όπως υψηλές είναι και οι αποδοχές των εκπαιδευμένων σερβιτόρων.

Διάρκεια Σεμιναρίου
30 ώρες (5 ημέρες – 6 ώρες)

Κόστος Σεμιναρίου
220 ευρώ

Διδακτικές Ενότητες

• Προετοιμασία Σάλας
• Καθαρισμός και έλεγχος καθαριότητας σκευών, τραπεζοκαθισμάτων και χώρων εστιατορίου
• Υποδοχή και καλωσόρισμα των πελατών
• Διάγνωση των Αναγκών του πελάτη
• Κώδικες ντυσίματος και ατομικής περιποίησης του σερβιτόρου
• Γενικοί κανόνες συμπεριφοράς του προσωπικού του εστιατορίου
• Τεχνικές Πωλήσεων και προώθησης πιάτων / ποτών στον πελάτη
• Διαχείριση Παραπόνων
• Διαχείριση κρίσεων- Τα είδη κρίσεων & τρόποι αντιμετώπισης τους
• Σωστή Διαδικασία Παραγγελιοληψίας
• Τεχνικές πωλήσεων φαγητών και κρασιών
• Μεταβίβαση παραγγελίας στην κουζίνα
• Τεχνικές Σερβιρίσματος
• Εργαλεία και τρόπος χειρισμού τους (μαχαίρι, πιρούνι, σπάτουλα, λαβίδα)
• Κόψιμο κρέατος
• Άνοιγμα και καθάρισμα ψαριού
• Εργαλεία του κρασιού: ανοιχτήρι, καράφα, ποτήρια, πετσέτες, σαμπανιέρες, πιατάκια κλπ
• Σερβίρισμα Κρασιού
• Τρόποι μεταφοράς πιάτων
• Καθαρισμός τραπεζιού (Debarassage)

• Πρακτική Άσκηση και Εφαρμογή στα παραπάνω με την μέθοδο της προσομοίωσης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας (restaurant room)

• Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.


Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point