Welcome to Taste Point Company...

Μάθε τα μυστικά της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής από τον chef patissier του «Βαρούλκου» Θοδωρή Μωυσίδη

  /  Μάθε τα μυστικά της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής από τον chef patissier του «Βαρούλκου» Θοδωρή Μωυσίδη
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
03 Φεβ

Μάθε τα μυστικά της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής από τον chef patissier του «Βαρούλκου» Θοδωρή Μωυσίδη

3 Φεβρουαρίου 2020 @ 14:00 - 19:00

O κορυφαίος Έλληνας γευσιγνώστης, ο κριτικός γεύσης του «Αθηνοράματος» Δημήτρης Αντωνόπουλος, θα πραγματοποιήσει στο Taste Point μια σειρά μοναδικών παρουσιάσεων αφιερωμένων εξαίρετων δημιουργών της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής( σεφ, εστιάτορες), εμβαθύνοντας στην ξεχωριστή φιλοσοφία τους και αναλύοντας την ξεχωριστή τους κουζίνα. Τα διαδραστικά αυτά σεμινάρια θα γίνονται παρουσία των δημιουργών σε μια ζωντανή αλληλεπίδραση μαζί τους και θα περιλαμβάνουν γευστικές δοκιμές. Μην τα χάσετε!


Πληροφορίες Σεμιναρίου

 

Ημερομηνία3 Φεβρουαρίου
Ώρα14:00 – 19:00
Διάρκεια5 Ώρες
Χώρος διεξαγωγήςΠολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες50 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου90€
Περιγραφή Σεμιναρίου
  • Πώς να κάνετε έργο Μοντέρνας Τέχνης τη Μπουγάτσα και τον Μπακλαβά!
  • Καπνίζει το Εκμεκ Κανταΐφι; Απίστευτο και όμως απολαυστικό!
  • Μη μου πεις ότι το Burger γίνεται γλυκό(!)?
  • Και όμως η Σοκολάτα τακιμιάζει με την Πιπεριά Φλωρίνης, και τα σπάει!
  • Σιγά μη φάμε και γλυκό χωριάτικη σαλάτα… Ναι και θα πάθετε πλάκα!

Υπάρχει ένα μυστικό στις business των εστιατορίων που λέει: δώσε ένα εξαιρετικό γλυκό στο τέλος και ο κόσμος θα φύγει ευτυχισμένος από το εστιατόριο, ξεχνώντας ακόμη κι ένα μέτριο φαγητό!

Οι chef patissier είναι αυτή τη στιγμή η πιο καυτή ειδικότητα στις κουζίνες , και ένας από τους καλύτερους , ο ζαχαροπλάστης του «Βαρούλκου» Θοδωρής Μωυσίδης, θα μας αναλύσει και θα μας δείξει τρόπους δημιουργίας σύγχρονων επιδορπίων που κάνουν αίσθηση. Τον παρουσιάζει και συνομιλεί μαζί του σε ένα διαδραστικό σεμινάριο ο κορυφαίος Έλληνας γευσιγνώστης Δημήτρης Αντωνόπουλος

Τώρα που η ζαχαροπλαστική των εστιατορίων ανθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, μάθε τις Τεχνικές της Μόδας, μάθε το πώς χτίζονται τα concept των Νέων Επιδορπίων, και ξεχώρισε.

Ένα σεμινάριο για ανήσυχους ζαχαροπλάστες, ανικανοποίητους σεφ, και φιλόδοξους ερασιτέχνες.

  • Namelaka
  • Thermomix
  • Φρούτα σε Vacuum
  • Pudding
  • Steam Cake
  • Gluten Free Brownie
  • Τεχνικές –Κόλπα –Tip
  • Απίστευτα Γλυκά – Εντυπωσιακές Γευστικές Δοκιμές!

Το πιο γλυκό σεμινάριο της Χρονιάς , μην το χάσετε!

*Με την επιμέλεια του κορυφαίου Έλληνα γευσιγνώστη, του «Αθηνοράματος» Δημήτρη Αντωνόπουλου


Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point